Asiakkaat voivat varata aikaa soittamalla, sähköpostilla, sähköisen ajanvarausjärjestelmän kautta tai muuten sähköisesti yhteydenottolomakkeella Liisa Kuosa Intuitive Healing verkkosivujen sekä muiden sähköisten sivustojen kautta.

Asiakas voi perua aikansa maksutta viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Jos varattuun aikaan on alle vuorokausi, katsomme oikeudeksemme periä asiakkaalta koko palvelun summan. Otathan siis ajoissa yhteyttä jos haluat perua ajan. 

Työpajojen peruutusehdot mainitaan erikseen.

Etämyyntiä koskevan lain mukaan kuluttajalla on oikeus perua tilaus 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vahvistamisesta, tietyin ehdoin. Kuluttajalla ei ole kaupan peruuttamisoikeutta, jos digitaalisen sisällön toimittaminen on sähköisesti aloitettu ennen peruuttamisajan päättymistä ja kuluttajalle on ilmoitettu peruttamisoikeuden puuttumisesta. Etätulkintoja ei mahdollista perua, silloin kun tulkintaa on alettu tehdä Intuitivehealingin puolesta.

Tilauksen jälkeen tilaajan sähköpostiin saama kuitti toimii tilausvahvistuksena. Kurssin käyttäjällä on oikeus perua kauppa ennen ensimmäisten materiaalien (video, audio tai teksti) avaamista ja ottamista käyttöön (kurssin aloittaminen näkyy järjestelmässä). Tällöin palvelun tarjoajalla on oikeus pidättää palvelun toimittamiseen liittyvien kulujen osuus maksusta. Kun materiaalien käyttö on alkanut, kauppaa ei enää voi perua.

Kaikki asiakassuhteen aikana käydyt keskustelut ja sähköiset viestit ovat täysin luottamuksellisia ja salassapidettäviä. Tiedot pysyvät vain Liisa Kuosa Intuitive Healing- hoitajan ja asiakkaan välisinä.

Ota yhteyttä: liisa.kuosa@intuitivehealing.fi